
商品名 | 価格(税込) |
6Pプラッター | ¥3,000 |
Oyster platter(Today's special assorted 6P) | |
12Pプラッター | ¥6,000 |
Oyster platter(Today's special assorted 12P) | |
国産生牡蠣 | 1P¥390~ |
Raw oyster from Japan | |
外国産生牡蠣 | 1P¥550~ |
Raw oyster from overseas |
商品名 | 価格(税込) |
野菜のピクルス | ¥460 |
Pickled vegetables | |
オリーブのマリネ | ¥460 |
Marinated olives | |
スモークナッツ | ¥460 |
Smoked mix nuts | |
白レバーのパテ | ¥730 |
White liver pate | |
生ハム ハモンセラーノ | ¥860 |
Jamon serrano | Lサイズ ¥1,630 |
鰹とブラッドオレンジのタルタル ~瞬間燻製~ | ¥890 |
Bonito and blood orange smoked tartar style | |
鮮魚を使ったカルパッチョ | ¥1,130 |
Carpaccio of fish | |
本日の前菜 3種盛り合わせ | ¥1,390 |
Appetizer of the day 3kind assorted | |
チーズ盛り合せ | ¥1,590 |
Assortment 3kind cheese | |
山盛りフレンチフライ | ¥660 |
Plenty french fries | |
ピリ辛牛トリッパのトマト煮込み | ¥830 |
Stewed honeycomb tripe | |
3本限定 自家製ソーセージ | ¥990 |
Homemade sausage | |
山盛りムール貝蒸し | ¥1,430 |
Steamed clams mussels sherry | |
ベーコンとマッシュルームのアヒージョ | ¥830 |
Ajillo mushroom and bacon | |
小海老のアヒージョ | ¥930 |
Ajillo shrimp | |
牡蠣のアヒージョ | ¥990 |
Ajillo oyster |
商品名 | 価格(税込) |
焼き牡蠣 | ¥530 |
Baked oyster | |
売り切れゴメン!! カキフライ | ¥530 |
Deep fried oyster | |
牡蠣のガーリックバター焼き | ¥530 |
Oven roasted oyster with garlic buttter | |
牡蠣のグラタン | ¥530 |
Oyster gratin roasted with bechamel sauce and parmesan cheese | |
牡蠣の燻製唐辛子バター焼き | ¥530 |
Oven roasted oyster with chipotle butter | |
牡蠣のトマトバター焼き ~マスカルポーネバジルソース~ | ¥530 |
Roasted oyster with tomato butter | |
牡蠣とアボカドのチェダーチーズバター焼き | ¥530 |
Oven roasted oyster with avocado and cheddar cheese butter | |
牡蠣のカニ味噌バター焼き | ¥530 |
Oven roasted oyster with crab miso butter | |
牡蠣のフォアグラバター焼き | ¥590 |
Oven roasted oyster with foie gras butter | |
牡蠣の鰹節バター焼き | ¥590 |
Oven roasted oyster with truffle butter | |
牡蠣のムニエル ~乳清とバイマックルのクリームソース~ | ¥560 |
Oyster meuniere ~whey and kaffir lime leaves cream sauce~ | |
牡蠣ともち米のカラスミバター焼き | ¥590 |
Oven roasted oyster with sticky rice and dried mullet roe butter | |
一押し!牡蠣の若漬け | ¥530 |
Light pickled oyster | |
牡蠣のウニバター焼き | ¥690 |
Roasted oyster with sea urchin,butter | |
3種の調理牡蠣"おまかせ"盛り合わせ | ¥1,530 |
Medley platter : Recommend 3 kinds cooked oyster | |
3種の調理牡蠣盛り合せ オイスター・メドレー・プラッター | ¥1,530 |
Medley platter of 3 kinds cooked oyster -Deep fried, roasted with garlic butter, & oyster gratin - |
商品名 | 価格(税込) |
ペコリーノチーズを詰めた手打ちカッペレッティ ~グリーンピースと新玉ねぎのソース~ | ¥1,290 |
Handmade cappelletti with cheese ~Green peas and spring onion sauce~ | |
4種チーズのクリームペンネ | ¥1,490 |
Quattro cheese penne | |
渡り蟹のトマトクリームパスタ | ¥1,630 |
Blue crab tomato cream source pasta | |
牡蠣とアサリ、季節野菜のペペロンチーノ | ¥1,630 |
Oyster and clam pepperoncino | |
雲丹のクリームパスタ | ¥1,890 |
Sea urchin cream pasta |
商品名 | 価格(税込) |
牡蠣と大葉のリゾット | ¥1,630 |
Oyster and japanese basil risotto | |
シーフードのトマトチーズリゾット | ¥1,630 |
Seafood tomato cheese risotto |
商品名 | 価格(税込) |
骨付きウサギ モモ肉のロースト(250g) | ¥1,760 |
Roasted rabbit leg with bone | |
はぎちくポークのグリル | ¥1,760 |
Grilled pork | |
北海道産 鴨もも肉のコンフィ | ¥1,860 |
Confit “snow white cherry valley”duck | |
牛ハラミのロースト | ¥1,860 |
Roasted beef outside skirt | |
牛ホホの赤ワイン煮込み | ¥1,860 |
Beef cheek stewed in red wine | |
仔羊の燻製ロースト | ¥1,990 |
Smoked lamb roast | |
鮮魚のブイヤベース仕立て | ¥1,630 |
Bouillabaisse style | |
+リゾット | ¥550 |
After risotto |
商品名 | 価格(税込) |
グリーンサラダ | ¥690 |
Green salad | |
白海老とホタルイカのシーザーサラダ | ¥1,230 |
Caesar salad with white shrimp and firefly squid | |
グリルした鮪のニースサラダ | ¥1,290 |
Salad nicoise with grilled tuna | |
季節野菜のバーニャカウダ | ¥1,430 |
Bagna cauda |
商品名 | 価格(税込) |
クリームオイスターチャウダー | ¥730 |
Cream oyster chowder | |
トマトオイスターチャウダー | ¥730 |
Tomato oyster chowder | |
※アサリのクラムチャウダーに変更可能です | |
フォカッチャ | 2P¥290 |
Focacia | |
ガーリックトースト | 2P¥460 |
Garlic bread | |
海老トースト ~ピリ辛マヨネーズソース~ | 2P¥630 |
Shrimp toast with spicy mayonnaise |
商品名 | 価格(税込) |
本日のアイス | ¥330 |
Today’s ice cream | |
キャラメルチーズケーキ ~マンゴーアイス添え~ | ¥530 |
Caramel Cheesecake with mango ice | |
ピスタチオとグレープフルーツのジュエルムースケーキ | ¥560 |
Pistachio and grapefruit jewel mousse cake | |
ガトーフランボワーズ ~ラズベリーアイス添え~ | ¥560 |
Gateau framboise and raspberry ice | |
抹茶と桜のプチガトー ~桜アイス添え~ | ¥560 |
Matcha and cherry blossoms petit gateau and cherry blossoms ice | |
ショコラノワゼット | ¥590 |
Chocolat noisettes |